UI Design

Phuntronix website

Phuntronix

Phuntronix

Voor het bedrijf Phuntronix is er een nieuwe online identiteit gecreëerd met een moderne look and feel. Phuntronix is een leidend speler op de elektronicamarkt als ontwikkelaar en als fabrikant van PCB-assemblages.

Phuntronix concentreert zich op de snel veranderende technologieën van vandaag en richt zich op de behoeften van haar klanten. Dit doen zij door innovatief en flexibel te zijn in de industrie. Met een wat verouderde website die niet voor alle apparaten responsief te bezoeken is, bleef het beeld dat Phuntronix de buitenwereld mee wil geven achterliggen.

Op basis van het nieuwe logo dat tot voor kort was opgeleverd is er een nieuwe huisstijl neergezet. Er is gekozen voor een minimalistische uitstraling met blauw en goud als hoofdkleuren. De elementen ‘About Phuntronix, Research & Developmenet, PCB Assembly’ zijn samen met een home en contactpagina meegenomen in de navigatie.

Met de aangeleverde afbeeldingen en stukken tekst zijn de pagina’s ontworpen met behulp van het programma Adobe Xd. Na meerdere feedbackrondes kon er worden gestart met het coderen van de website. Samen met het programma Atom is dit in elkaar gezet.

Quality & Flexibility
Research & Development
PCB
Contact