Meld je aan voor
het whisky abonnement

Schrijf je in en ontvang een update wanneer de eerste
batch beschikbaar is!
Bedankt ! Je blijft nu op de hoogte.
Oeps! Daar ging iets mis... Probeer het opnieuw.
Ontdek meer

Welkom bij The Whisky Experience

Heb je ooit de magie van een goede whisky willen ontdekken? Bij Whisky Proeven bieden we jou de kans om maandelijks nieuwe whisky's te proeven en je smaakpapillen te verrijken.

Voor slechts 15 euro per maand ontvang je drie flesjes van 25ml, elk met een unieke whisky om van te genieten. Meld je aan met je e-mail en blijf up-to-date wanneer we live gaan. Sluit je aan bij onze gemeenschap van whiskyliefhebbers en ontdek elke maand nieuwe smaken!

Wat onze proefleden zeggen

Dexter
Fantastische manier om verschillende whisky's te ontdekken zonder een hele fles te kopen. Elke maand kijk ik uit naar mijn nieuwe proefpakket!
Mike
De selectie is altijd verrassend en van hoge kwaliteit. Het is echt een leuke manier om mijn kennis over whisky uit te breiden.
Bram
Voor iemand die net begint met het ontdekken van whisky is dit abonnement perfect. Je krijgt elke maand een mooie introductie tot nieuwe smaken.
Guus
"k geniet er enorm van om elke maand nieuwe whisky's te proeven. Het is ook een geweldig gespreksonderwerp tijdens borrels met vrienden!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het whisky whisky-abonnement?

Elke maand ontvang je drie flesjes van 25ml met verschillende whisky's om te proeven. Het abonnement kost 15 euro per maand en je kunt op elk moment opzeggen.

Wat voor whisky's kan ik verwachten?

Wij selecteren zorgvuldig een gevarieerde mix van whisky's van over de hele wereld. Dit kunnen zowel bekende merken als verborgen juweeltjes zijn.

Kan ik mijn abonnement op elk moment opzeggen?

Ja, je kunt je abonnement op elk moment opzeggen zonder extra kosten. We willen dat je tevreden bent met onze service.

Zijn de whisky's die ik ontvang ook verkrijgbaar in grotere flessen?

Ja, vaak zijn de whisky's in ons abonnement ook beschikbaar in grotere flessen. We geven je informatie over waar je deze kunt kopen.

Is dit abonnement geschikt voor beginners?

Absoluut! Ons abonnement is ontworpen om zowel beginners als doorgewinterde whiskyliefhebbers te verrassen en te plezieren.

Meld je aan voor
het whisky abonnement

Word lid en geniet van maandelijkse whisky-samples
Inschrijven